Schema’s en keuringen

Wij werken samen met erkende keuringsorganismen. Ontbreken de schema’s van uw woning? Geen nood: wij maken ze voor u op zodat alle documenten er zijn voor de nieuwe keuring (of herkeuring)

Met meer dan 30 jaar ervaring in algemene elektriciteitswerken kan u op een goede expertise en uitgebreid advies rekenen.

Conform de wetgeving

Zijn er opmerkingen – inbreuken gemeld op uw huidig keuringsverslag dan kan u bij ons terecht om alle problemen op te lossen en uw woning klaar te maken voor een keuring conform de huidige wetgeving.

Extra stopcontacten, lichtpunten, een zekeringskast verzwaren of volledig vernieuwen?

Wij zorgen voor zowel de traditionele bekabeling alsook voor de moderne technologieën voor al uw renovatieprojecten.

Alles begint bij een bezoek bij u thuis om de elektriciteitswerken te kunnen inschatten en de mogelijkheden te bespreken. We brengen uw woning in kaart zodat u een duidelijk beeld krijgt van de werken. We houden rekening met uw wensen, ideeën en budget en geven u een goed advies om van uw woning een veilige comfortabele en natuurlijk een gezellige woning te maken.

Na oplevering van de gerenoveerde of vernieuwde elektrische installatie, zorgen wij steeds voor de nodige schema’s, zodat de keuring kan gebeuren. Wij begeleiden alles van start tot einde.

Tip

Indien u wil besparen dan kan u heel wat werken zelf uitvoeren: slijpen, kappen, bakjes inplakken enz. U kan rekenen op een goede begeleiding en opvolging. De leidingen en de zekeringskast is natuurlijk steeds voor de erkende vakman.

×